dijous, 28 de maig del 2009

Ventafocs



Com ja vaig explicar, tenc una col·lecció sobre la Ventafocs que vaig fent més gran amb tot el que trob, em regalen o faig... idò, la darrera cosa que fet, fa unes setmanes, són aquestes dues Ventafocs... Què trobau??

Como ja expliqué, tengo una colección sobre la Cenicienta que voy aumentando con todo lo que encuentro, me regala o hago... pues, la última cosa que he hecho, hace unas semanas, son estas dos Cenicientas... qué os parecen??



dilluns, 25 de maig del 2009

Més pepes...

Aquestes pepes també les vaig fer emprant un tutorial que vaig trobar a la web de Martha Stewart...
Estas muñecas también las hice usando un tutorial... en este caso lo encontré en la web de Martha Stewart...
Darrerament no he fet casi res nou perquè estic acabant el curs i la carrera... em falta la darrera empenta i d'aquí un meset podria acabar la meva segona carrera!!!
Últimamente no he hecho casi nada nuevo porqué estoy acabando el curso y la carrera... me falta el último esfuerzo y en un mes podré terminar mi segunda carrera!!

divendres, 22 de maig del 2009

Postal de noces

Fa un any es van casar uns cosins... i els vaig fer aquesta felicitació per a una cosa que els vam fer amb la resta de cosins.
Hace un año se casaron unos primos... y les hice está postal para una cosa qe les hicimos con los demás primos.

dimecres, 20 de maig del 2009

Comanda...

Fa unes setmanes que vaig fer aquesta comanda... el solet del Mediterrani ja brilla a Gijón...

Hace unas semanas hice este encargo... el sol del Mediterraneo ya brilla en Gijón...

dilluns, 11 de maig del 2009

Exposició de labors

Bona setmana!!

Aquest cap de setmana s'ha duit a terme per aquí una exposició de labors i plantes organitzada pel club de jubilats de Ferreries. Hi havia coses molt polides i elaborades. La meva mare també hi va participar, ja que la van convidar a posar-hi alguna de les seves coses colorides i diferents (pepes, amigurumis, mandales...)... aquí ho teniu:


Feliz semana!!
Este fin de semana se ha realizado por aquí una exposició de labores y plantas organizadas por el Club de jubilados de Ferreries. Había cosas muy bonitas y elaboradas. Mi madre también participó, ya que la invitaron a exponer algunas de sus cosas coloridas y diferentes (muñecas, amigurumis, mandalas...)... aquí lo teneis...


divendres, 8 de maig del 2009

Papallona



Ja fa uns quants dies que vaig fer aquesta agulla... Em sembla que va ser per la festa de 94 anys de la meva àvia... Començava la primavera i ja es veia venir el bon temps que tenim!!

Hace unos días que hice este broche... Me parece que lo hice para la fiesta de 94 años de mi abuela... Empezaba la primavera y se veia venir el buen tiempo que tenemos!!
Feliz fin de semana!!
Bon cap de setmana!!